国家开放大学《人文英语1》
译文:如果你主动去学习一门新技术,你会很快掌握。
解析:initiating:开始,初始化,不符合题意;initiative:主动,主动性,符合题意;initiation:启蒙,开始,不符合题意。
题目6
未回答
满分50.00
标记题目
题干
二、阅读理解:根据文章内容,判断正误。(共50分)
My Volunteering Experience
My volunteer work helps me grow up. It has made me more aware of the difficulties other people go through and made me appreciate the simple things we have in life. It enables me, as an adult, to become more confident and to realize the difference I can make.
I now have new career aspirations and the confidence to take forward these new ideas, since I started mentoring at the Open University and gained experience of working with young students. I'll go on to do a teaching assistant course and looking to go into volunteering teaching or youth work in the future.
My research project will be to build a spatial web application. It was inspired by the volunteering I do for another not-for-profit organization.
My volunteering at an animal shelter is neither connected to my studies nor to my career interests. I do it purely for pleasure, satisfaction and the feeling that I can help somebody. It's made me a happier person, and I wouldn't have got this far at university without it.
操作提示:正确选T,错误选F。
1. Volunteer work makes me become more confident.回答
2. I work with other young volunteers in the Open University.回答
3. My research is related with volunteering I do for another not-for-profit organization.回答
4. My volunteering at an animal shelter enables me to feel satisfactory.回答
5. Without the volunteering work, I wouldn't have my new career as a teacher.回答
反馈
答案:1. T 2. F 3. F 4. T 5. F
解析:
1. 这是一道主旨题。第一段的前两句说明志愿者工作帮助我成长,使我能意识到生活中的苦难,并心存感恩,最后一句更是说明了志愿者工作使我更自信,所以选T。
2. 这是一道细节题。第二段的第一句话意为“由于我开始在开放大学做辅导并获得与青年学生工作的经验,我现在有了新的职业抱负,并有信心来实现这些新的想法”,而不是我在开放大学和年轻的志愿者一起工作,所以选F。
3. 这是一道细节题。第三段的两句话说明了我的新项目是关于空间网络应用的,是在非盈利组织做志愿工作时激发出的创意,而不是像题目所说的新项目是关于我在非盈利组织做的
百度搜索“77cn”或“免费范文网”即可找到本站免费阅读全部范文。收藏本站方便下次阅读,免费范文网,提供经典小说教育文库2020年国家开放大学《人文英语1》形考任务答案(6)在线全文阅读。
相关推荐: