77范文网 - 专业文章范例文档资料分享平台

最新外研版高考英语精准备考复习资料(共193页 附解析)(3)

来源:网络收集 时间:2018-09-16 下载这篇文档 手机版
说明:文章内容仅供预览,部分内容可能不全,需要完整文档或者需要复制内容,请下载word后使用。下载word有问题请添加微信号:或QQ: 处理(尽可能给您提供完整文档),感谢您的支持与谅解。点击这里给我发消息

__3__

Food preferences are developed early in life, so try to offer different kinds of food. Likes and dislikes begin forming even when kids are babies. Parents may need to serve a new food on several different occasions for a child to accept it.

Food is not love.

Find better ways to say “I love you”. When foods are used to reward kids and show love, they may start to turn to food when feeling worried or unhappy. __4__

Kids do as you do.

__5__ When trying to teach good eating habits, try to set the best example. Choose nutritious food, eat at the table, and don\'t forget breakfasts.

A.Start them young. B.Rewrite the kids\' menu.

C.Be a role model and eat healthy yourself. D.Offer praise and attention instead of food treats. E.Let kids stop eating when they feel they\'ve had enough. F.You decide which foods to buy and when to serve them. G.Let kids choose what to eat and how much of it they want.

语篇解读:本文是一篇说明文。作者向父母们提出了几点建议以确保孩子吃得健康。

1.选F 由该段标题“Parents control the supply lines.”和文中的“parents should decide ... in the house”可知F项内容符合此处语境。

第 5 页 共 193 页

2.选E 由该段标题“Say goodbye to the ‘cleanplate club.’”和下文中的“that way doesn\'t help ... when they are full”可知,如果孩子感觉吃饱了就不要再强迫他们非得把盘子里的食物吃光,这样对身体不好,故选E。

3.选A 本段主要是说要帮助孩子从小养成不挑食的好习惯,故用A项作为小标题最恰当。 4.选D 由该段标题“Food is not love.”和文中的“When foods are used ... feeling worried or unhappy.”可知,作者建议不要用食物作为奖励,而是应该给予表扬和关注,故选D。

5.选C 由该段标题“Kids do as you do.”和文中的“When trying to teach good eating habits, try to set the best example.”可知,要想培养孩子良好的饮食习惯,父母首先得以身作则,故选C。

单元检测(二) My New Teachers

Ⅰ.阅读理解

A

If I asked you to name your favorite teachers from kindergarten through graduate school, it would be easy to answer, wouldn\'t it? It would also be an enjoyable question to answer because it would bring back so many good memories of wonderful people who\'ve touched both your personal life and your professional life. You would be thinking about people who not only taught you things of value, but inspired you as well. Quite possibly they inspired you to become a teacher.

My classmates and I were asked this question on my first day in the

teaching credential (证书) program at the University of San Francisco many years ago. I thought of Sister Mary Anne, who taught me in elementary school. I thought of Mrs. Padgett and Mrs. Kofford, English teachers, in high school. I thought of Dr. Lincoln and Dr. Campbell, history professors, who taught me in college. Then came this question. “What do they all have in common?” asked Dr. McSweeney. I stood up and said, “They all love what they are doing. They have great enthusiasm for teaching.” All of my classmates nodded their heads in agreement.

That was apparently the answer Dr. McSweeney expected. He said, “I ask that question every year, and I always get the same answer.” He went on to explain that he opened with that question because it got future teachers to think about what separates the great teachers from the notsogreat. He said, “We all remember our favorite teachers — the ones who had passion (激情) and enthusiasm, the ones who loved and enjoyed what they were doing. We want each of you to become that kind of

第 6 页 共 193 页

teacher. Always remember those special teachers.” It\'s a statement I never forgot once during my thirtyfive years in the classroom.

语篇解读:谁是你最喜爱的老师?在你的求学生涯中,你喜爱的老师有什么共同的品质?他们对你的一生有什么影响?阅读此文,你会想到谁是你最喜爱的老师吗?

1.According to the passage, an excellent teacher should have ________. A.a sense of humor

B.a wide range of knowledge C.passion and enthusiasm D.good health

解析:选C 细节理解题。根据第二段中的“They all love what they are doing. They have great enthusiasm for teaching.”和第三段中的“We all remember our favorite teachers — the ones who had passion (激情) and enthusiasm ...”可知,优秀的老师应该有热情和激情。

2.The author implies that teachers who are liked best by students ________. A.have good memories B.are mostly women teachers C.teach very well

D.have very positive influence on students

解析:选D 推理判断题。根据第一段中的“You would be thinking about people who not only taught you things of value, but inspired you as well.”可推断出,最受学生喜爱的老师是对学生有积极影响的老师。

3.By starting with that question Dr. McSweeney wished his students to ________. A.become great teachers

B.have a lively and interesting lesson C.remember their teachers

D.tell great teachers from common ones

解析:选A 细节理解题。根据最后一段中的“We want each of you to become that kind of teacher.”可知,Dr. McSweeney提出“谁是你最喜爱的老师”这个问题开始他的课,让即将成为老师的学生们认真思考优秀老师所具备的品质,希望他们成为那样的优秀老师。

百度搜索“77cn”或“免费范文网”即可找到本站免费阅读全部范文。收藏本站方便下次阅读,免费范文网,提供经典小说高考高中最新外研版高考英语精准备考复习资料(共193页 附解析)(3)在线全文阅读。

最新外研版高考英语精准备考复习资料(共193页 附解析)(3).doc 将本文的Word文档下载到电脑,方便复制、编辑、收藏和打印 下载失败或者文档不完整,请联系客服人员解决!
本文链接:https://www.77cn.com.cn/wenku/gaokaogaozhong/148694.html(转载请注明文章来源)
Copyright © 2008-2022 免费范文网 版权所有
声明 :本网站尊重并保护知识产权,根据《信息网络传播权保护条例》,如果我们转载的作品侵犯了您的权利,请在一个月内通知我们,我们会及时删除。
客服QQ: 邮箱:tiandhx2@hotmail.com
苏ICP备16052595号-18
× 注册会员免费下载(下载后可以自由复制和排版)
注册会员下载
全站内容免费自由复制
注册会员下载
全站内容免费自由复制
注:下载文档有可能“只有目录或者内容不全”等情况,请下载之前注意辨别,如果您已付费且无法下载或内容有问题,请联系我们协助你处理。
微信: QQ: