77范文网 - 专业文章范例文档资料分享平台

最新外研版高考英语精准备考复习资料(共193页 附解析)(2)

来源:网络收集 时间:2018-09-16 下载这篇文档 手机版
说明:文章内容仅供预览,部分内容可能不全,需要完整文档或者需要复制内容,请下载word后使用。下载word有问题请添加微信号:或QQ: 处理(尽可能给您提供完整文档),感谢您的支持与谅解。点击这里给我发消息

解析:选D 推理判断题。根据最后一段中Jane Brown所说的“I believe if students get more sleep they\'ll be more ready to learn when classes start”可知,对于新时间表她是满怀信心的,故选D。

B

In addition to showing support for their school, high school students with school spirit perform better academically, are more engaged in social matters, and are happier in general than their less-spirited schoolmates. These findings were part of an online survey of high school students, parents and principals. The new survey conducted by Harris Poll involved about 1,500 individuals who were asked about school pride, academics, selfrespect and community involvement. The research attempted to discover how school spirit is connected to the way high school students learn, lead and grow.

School spirit involves a student\'s pride in his or her school, a student\'s

tendency to get other students to be active in school events, and a student\'s plans to return to his or her school for special events after graduation. A student who completed the survey stated that “school spirit means to support your school no matter what, knowing your school has helped you to reach your goals.”

From academic achievement to general happiness, the survey indicated a positive relationship to school spirit. Nearly all of the principals believe that higher levels of school spirit are tied to higher student achievement.

“When students feel a sense of school spirit, they tend to be more involved in the great opportunities which exist in their school,” noted one female principal who responded to the survey.

第 3 页 共 193 页

“If they have a lower level of such spirit, they are not involved in athletics or many of the activities. Additionally, they do not take personal responsibility for not doing well and tend to blame the school. Students who are achieving strongly tend to be involved in all aspects of high school. They participate in different events, activities and athletics on site.”

The survey indicated that during the 2016-2017 school year, high school students were involved in an average of eight afterclass activities; and among those individuals involved in activity programs, 51 percent said the reason they were involved was so that they could be involved in their school, and 34 percent said getting involved was a way to show their school spirit.

语篇解读:本文是一篇说明文。一项调查研究显示,校园精神对学生有着积极有益的影响。 4.The survey was conducted to explore the link between ________. A.students\' performance and support from their school B.students\' happiness and their academic achievement C.school spirit and high school students\' development D.high school students\' school spirit and social matters

解析:选C 细节理解题。根据第一段中的“The research attempted to discover how school spirit is connected to the way high school students learn, lead and grow.”可知,这项调查的目的是探寻校园精神和高中生发展之间的联系。

5.The Paragraph 2 shows students with higher school spirit will ________. A.feel very proud of their own achievement B.often revisit their school after graduation C.try to work very hard to reach their goals D.pay much less attention to school events

解析:选B 推理判断题。根据第二段中的“a student\'s plans to return to his or her school for special events after graduation”可知,具有较高校园精神的高中生毕业后会经常回学校。

6.The female principal tells us students with school spirit ________. A.are better at taking opportunities at their school B.are more likely to take part in school activities C.spend more time learning than doing athletics D.often refuse to take personal responsibility

解析:选B 细节理解题。根据第四段中的“Students who are achieving strongly tend to be involved in all aspects of high school. They participate in different events, activities and athletics on site.”可知,这位女校长告诉我们,具有校园精神的学生更可能参加校园活动。

7.What is the main idea of the passage? A.The importance and function of school spirit.

B.Research finds more schools start to stress school spirit.

第 4 页 共 193 页

C.The relations between school spirit and student achievement. D.Survey shows students with school spirit are top achievers.

解析:选D 主旨大意题。本文主要讲述了一项调查研究显示,具有较高校园精神的学生在学习和参加校园活动中表现突出。

Ⅱ.阅读七选五

Kids and food: advice for parents

It is important for parents to know how to help their kids eat healthy. Here are a few easy ways: Parents control the supply lines.

__1__ Though kids may keep asking for less nutritious foods, parents should decide which foods are regularly provided in the house. Kids won\'t go hungry. They\'ll eat what\'s available in the fridge at home.

Say goodbye to the “cleanplate club”.

__2__ Lots of parents grew up under the cleanplate rule, but that way doesn\'t help kids listen to their own bodies when they are full. When kids feel full, they\'re less likely to overeat.

百度搜索“77cn”或“免费范文网”即可找到本站免费阅读全部范文。收藏本站方便下次阅读,免费范文网,提供经典小说高考高中最新外研版高考英语精准备考复习资料(共193页 附解析)(2)在线全文阅读。

最新外研版高考英语精准备考复习资料(共193页 附解析)(2).doc 将本文的Word文档下载到电脑,方便复制、编辑、收藏和打印 下载失败或者文档不完整,请联系客服人员解决!
本文链接:https://www.77cn.com.cn/wenku/gaokaogaozhong/148694.html(转载请注明文章来源)
Copyright © 2008-2022 免费范文网 版权所有
声明 :本网站尊重并保护知识产权,根据《信息网络传播权保护条例》,如果我们转载的作品侵犯了您的权利,请在一个月内通知我们,我们会及时删除。
客服QQ: 邮箱:tiandhx2@hotmail.com
苏ICP备16052595号-18
× 注册会员免费下载(下载后可以自由复制和排版)
注册会员下载
全站内容免费自由复制
注册会员下载
全站内容免费自由复制
注:下载文档有可能“只有目录或者内容不全”等情况,请下载之前注意辨别,如果您已付费且无法下载或内容有问题,请联系我们协助你处理。
微信: QQ: