仅限个人使用,不得公开分享! 2015年10月英语(一)真题 第一部分:阅读判断 Go for It! While watching the Olympics the other night, I came across quite a sight. It was not a world record broken, but a show of determination. The event was swimming and started with only three men on the blocks. For one reason or another, two of them false started so they were disqualified(取消资格). That left only one to compete. It would have been difficult enough, not having anyone to race against, even though the time on the clock is what's important. I watched the man dive off the block and knew right away that he was not out for gold. His arms were flailing(乱摆)in an attempt at freestyle. Clearly this man was not a medal competitor. I listened to the crowd begin to laugh at this poor man who was clearly having a hard time. Finally be made his turn to start back. You could tell he was tired out. But in those few difficult strokes(划动), the crowd had changed. No longer were they laughing, but beginning to cheer. Some even began to stand and shouted things like, on, you can do it!nd or it!He did. When this young man finally finished his race, the crowd went wild. You would have thought that he had won the gold, and he should have. Even though he recorded one of the slowest times in Olympic history, this man did his best. Just a short year ago, he had never even swum, let alone raced. His country had been asked to Sydney as a polite gesture. But this man gave his all; he knew that he had no chance, but he competed because of the spirit of the game. 1.I saw a world record being broken while watching the Olympics the other night. A.True B.False C.Not Given 【答案】B 【解析】原文:It was not a world record broken, but a show of determination. 作者并不是看到世界记录被打破,而是看到了一种决心的展示,题干的表述与文章不一致,选B。 2.Two swimmers were disqualified because they had started before the official signal was given. A.True B.False 易淘自考网 - 1 - 仅限个人使用,不得公开分享! C.Not Given 【答案】A 【解析】原文:For one reason or another, two of them false started so they were disqualified. 文章提到,由于这样或那样的原因,两个选手在比赛信号开始前抢跑(false started),题干的表述与文章相符,选A。 3.It's easy for an athlete to perform well when having nobody to race against . A.True B.False C.Not Given 【答案】B 【解析】原文:It would have been difficult enough, not having anyone to race against。 文章提到,当没有人对抗的时候,比赛会变得很艰难,题干的表述与文章不一致,选B。 4.I knew that the man was not able to compete for the medals. A.True B.False C.Not Given 【答案】A 【解析】原文:His arms were flailing(乱摆)in an attempt at freestyle. Clearly this man was not a medal competitor. 文中提到,作者看到他的手臂在乱摆,认为他并不是奖牌的有力竞争者,题干的表述与文章相符,选A. 5.The crowd laughed at the man from beginning to end. A.True B.False C.Not Given 【答案】B 【解析】原文:No longer were they laughing, but beginning to cheer. 在最初的嘲笑过后,人群开始为他欢呼。题干的表述与文章不符,选B。 6.The man became very tired when he turned to swim back. A.True B.False C.Not Given 【答案】A 【解析】原文:Finally be made his turn to start back. You could tell he was tired out. 在最后的返程中,可以看到他已经累了。题干的表述与文章相符,选A。 7.When the man finally finished his race, the crowd became angry with him. A.True B.False C.Not Given - 2 -
百度搜索“77cn”或“免费范文网”即可找到本站免费阅读全部范文。收藏本站方便下次阅读,免费范文网,提供经典小说综合文库全国2015年10月00012《英语(一)》历年真题及答案【带解析】在线全文阅读。
相关推荐: