77范文网 - 专业文章范例文档资料分享平台

2019届高考英语(外研版)一轮复习练习:选修6 5 Module5知能演练(3)

来源:网络收集 时间:2018-09-16 下载这篇文档 手机版
说明:文章内容仅供预览,部分内容可能不全,需要完整文档或者需要复制内容,请下载word后使用。下载word有问题请添加微信号:或QQ: 处理(尽可能给您提供完整文档),感谢您的支持与谅解。点击这里给我发消息

12.We can infer from the text that________. A.Sir Tim has built two schools recently B.the Internet is harmful to the people’s health C.Sir Tim hopes everyone can use the Internet for free D.the Internet develops slowly in the developing countries

C 解析:推理判断题。根据最后一段中的“Sir Tim says another major challenge will be to provide free Internet for everybody.”可知,Sir Tim 希望每一个人都能免费上网,故选C。

Ⅱ 七选五

(2018·贵阳高三监测)As you know, it is a quite different experience being around positive people versus negative ones.If you are determined to be more positive yourself,here are some ways you can do:

·Failure is part of learning. 1.________. They understand that failure is an event,and doesn’t define who they are. Negative people are emotionally disabled by failure because they allow it to define who they are. 2.________.

·3.________. Because they are team players,positive people will get behind and support ideas that are not theirs—even if they might disagree with them.Negative people have a hard time fully supporting ideas that they feel won’t be successful.When an idea that wasn’t theirs doesn’t succeed, they are sure to give their teammates the“I-told-you-so”expression.

·You’re so good! 4.________. They pay close attention to others when others do well,and they are quick to tell them. Negative people say,“Why would I praise people for things they are supposed to do?” Most importantly,it’s not about the praise. 5.________. The simple praise can strengthen relationships and motivate the person to do even better.Positive people don’t underestimate(低估) the power of encouraging words.

A.Positive people are all talkative B.Teamwork makes the dream work

精品资料

精品资料

C.Positive people like to spread positivity D.Negative people know about failure very much

E.It’s about showing the other people that you notice them

F.Positive people view failure as an opportunity to learn and get better G.They fail to understand that it’s part of the learning and growing process 【解题导语】 本文主要介绍了成为一个积极乐观的人的方法。

1.F 解析:根据上文中的“Failure is part of learning”可推知,积极乐观的人能够从失败中学习,从而成长,所以选F项。

2.G 解析:空处与上文中的“They understand that failure is an event, and doesn’t define who they are.”形成对比,由此可推知,消极的人不能真正理解失败的含义,从而不能从中得到学习,有所进步,所以选G项。

3.B 解析:根据下文中的“Because ... with them.”可推知,团队协作很重要,积极的人会互相支持以实现梦想,所以选B项。

4.C 解析:根据空前一句“You’re so good!”可推知,积极乐观的人说积极的话语,传递正能量,所以选C项。

5.E 解析:根据上文的“Most importantly,it’s not about the praise.”及下文的“The simple praise can strengthen relationships and motivate the person to do even better.”可推知,积极乐观的人赞扬别人表明他们在乎对方,从而可以改善人际关系,激励他人做得更好,所以选E项。

精品资料

百度搜索“77cn”或“免费范文网”即可找到本站免费阅读全部范文。收藏本站方便下次阅读,免费范文网,提供经典小说高考高中2019届高考英语(外研版)一轮复习练习:选修6 5 Module5知能演练(3)在线全文阅读。

2019届高考英语(外研版)一轮复习练习:选修6 5 Module5知能演练(3).doc 将本文的Word文档下载到电脑,方便复制、编辑、收藏和打印 下载失败或者文档不完整,请联系客服人员解决!
本文链接:https://www.77cn.com.cn/wenku/gaokaogaozhong/148677.html(转载请注明文章来源)
Copyright © 2008-2022 免费范文网 版权所有
声明 :本网站尊重并保护知识产权,根据《信息网络传播权保护条例》,如果我们转载的作品侵犯了您的权利,请在一个月内通知我们,我们会及时删除。
客服QQ: 邮箱:tiandhx2@hotmail.com
苏ICP备16052595号-18
× 注册会员免费下载(下载后可以自由复制和排版)
注册会员下载
全站内容免费自由复制
注册会员下载
全站内容免费自由复制
注:下载文档有可能“只有目录或者内容不全”等情况,请下载之前注意辨别,如果您已付费且无法下载或内容有问题,请联系我们协助你处理。
微信: QQ: