16.B
【解析】主旨大意:本篇短文是LCF学习俱乐部的招生启事,在启事中详细地说明了俱乐部能提供哪些方面的学习、学习时间及每个俱乐部都能提供良好的培训及提供最俱有教学实力的老师。欢迎来参加!
17.细节理解题。由词事句“Where children have fun, make friends and learn a language from excellent teachers”可知在法语和西班语俱乐部里能交很多朋友。
18.细节理解题。由句“Learn with stories, games, movement and rhymes in Jazz-Mataz可知,应选D。
19.由Jazz-Mataz的招生启事中句“English is the only language needed”可知只招说英语的学生,故选B。
20.细节理解题。阅读全文可知报名的方法有三种:一是打电话;二是发电子邮件;三是去当地俱乐部。故选A。
21.主旨理解题。阅读全文可知LCF俱乐部有语言、音乐、体育三个学习俱乐部。故选B。 阅读并排序 下面的短文由六个段落组成,开头和结尾已给出,其余的四个段落均是随机排列的。请根据段落之间的逻辑关系,用字母A、B、C、 D重新排列这四个段落的顺序,使短文通顺。
Samuel Clemens was born in 1835,Missouri.When he was four,his family moved to the town of Hannibal,a port on the Mississippi River,and Clemens loved to watch the big steamboats going up and down the river.He said that all the boys in his school had one ambition in life:to work on a steamboat.
22.In 1857, he achieved his ambition and got a job working on a steamboat. He sailed up and down the wide Mississippi River until the American Civil War began.
23.His father died when he was just 12 years old and Clemens then went to work for a printer to help support his family. He traveled around, and worked in many different cities.
24.In 1865,Clemens wrote a story about a jumping frog with his pen-name. The story and the
writer became famous. After that, he wrote many books, including The Adventures of Tom Sawyer. It was published in 1876. He also gave many lectures, and became a very famous and popular man. 25.Clemens moved around the USA on the steamboat, and tried several jobs. He was a soldier, and a silver miner. And then he started working as a writer for a newspaper. At this time, he decided to use a pen-name for his stories, and he chose the name \He is considered to be one of the greatest writers in American history 【答案】 17.B 18.A 19.D 20.C 【解析】
22.第一段提到When he was four,所以提到His father died when he was just 12 years old的是第二段,选B
23.A项提到In 1857, he achieved his ambition and got a job working on a steamboat.这是第三段,选A。
24.D项的句子:Clemens moved around the USA on the steamboat, and tried several jobs.可第三段的he achieved his ambition and got a job working on a steamboat.可以衔接。选D。 25.C项主要是马克吐温的作品,和第四段的内容符合。选C。
根据下面短文内容判断下列句子的正误,正确的用 “A” 表示,错误的用 “B” 表示. (5分) It was about eight o’clock in the morning. Jane was on her way to school. She was walking on Prince road. Suddenly ,she saw a blue small car coming very fast. When the red light was on, the driver wanted to stop but he couldn’t not. The car crashed into a lamp post on the pavement. Jane saw that the driver was badly hurt. Blood was coming out of his head. He was in great pain. Jane was frightened. She quickly went to telephone the police. Soon a police car and an ambulance arrived. The policeman help the driver get out of his car. Then the ambulance took him to hospital. A police inspector went up to Jane and invited her to the police station. He wanted Jane to tell him about the traffic accident.
26.The accident happened on Jane’s way back home. 27.The car was small and blue. 28.The driver didn’t stop his car. 29.Jane was too frightened to move.
30.The policeman help the driver get out of his car. 【答案】 21.B 22.A 23.A 24.B 25.A 【解析】
试题分析:这篇短文主要讲述了詹在去上学的路上看见了一起交通事故的发生。小车司机伤得很严重,于是詹打电话给警察。很快警察和救护车来了,他们把小车司机救出并送往医院。詹被请回警局叙述这起交通事故的经过。
26.细节理解题。根据短文“Jane was on her way to school.”的描述可知,这起交通事故发生在詹上学的路上。因此这个叙述是错误的,故填B。
27.细节理解题。根据短文“she saw a blue small car coming very fast”的描述可知,发生事故的车子是一辆蓝色的小汽车。因此这个叙述是正确的,故填A。
百度搜索“77cn”或“免费范文网”即可找到本站免费阅读全部范文。收藏本站方便下次阅读,免费范文网,提供经典小说综合文库2018-2019年初中英语甘肃初三专题试卷测试试卷[9]含答案考点及解(2)在线全文阅读。
相关推荐: